Over ons

Hét Trilemma:

  • Beste Prijs
  • Beste Kwaliteit
  • Snelste Productie

De Print Prins kiest voluit voor Kwaliteit.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn ook wij er als 2de generatie van overtuigd dat we uw ‘Go To-adres’ kunnen worden voor het aanleveren van gepersonaliseerde kledij en promotionele goederen.

We maken het verschil met een persoonlijke aanpak, meedenken in uw verhaal & overwoestbare personalisaties.

kledij borduren

Enkele referenties

Bij De Print Prins weten ze waar ze mee bezig zijn. Ze hebben een groot aanbod aan kledij en leveren dat met kwalitatieve opdruk. Wij zijn een tevreden klant!

Soft & Shine Carwash
Schilde

Professioneel, kwaliteit én een vlotte communicatie.

La Cantina Bar & Foodtruck
Schoten

Uitzoeken, meedenken, aanpassingen maken, opvolgingen,.. het hele proces werd verzorgd en dit zorgde voor het gewenste resultaat. Knap werk!

Extreme Sports
Schilde

Top service!
5/5

NRG Fitness Group
Schoten

"Tijdens de opstart van een klein kledingmerk merkte ik al snel dat zeefdruk de beste optie is voor het bedrukken van textiel. Het vinden van een enthousiaste drukkerij met een persoonlijke service en een transparante communicatie van het productieproces, was echter een uitdaging. Toen ik vernam dat een lokale zeefdrukkerij uit Antwerpen met meer dan 25 jaar ervaring in de industrie haar zaak wilde laten overnemen zag ik hierin een unieke kans om zélf als zeefdrukker aan de slag te gaan en meteen van de bestaande knowhow gebruik te maken."

Carlos De Prins

Zaakvoerder

de print prins

%

Klanttevredenheid

Persoonlijke service

Kwaliteit

Onverwoestbare prints