Borduren

Borduurwerk

Borduurwerk is een meer ambachtelijke techniek die voor een professionele uitstraling zorgt. Wij raden borduurwerk aan op textiel met een iets grovere structuur zoals fleece, geribde stof, enz… Ook op onze softshell-jassen is borduren ideaal. De neopreen structuur zorgt voor een mooi 3D effect! Wordt de kledij gewassen op een hoge temperatuur of gaat het naar de droogkuis? Dan is borduurwerk zeker aangeraden!

De levertijd van borduurwerk is iets langer. U houdt best rekening met een levertijd van 20 werkdagen.

Kostprijs

Het ontwerp wordt bij aanvang getekend in een borduurprogramma. Dit is een vaste kost waarbij het aantal kleuren niet van belang is. De kostprijs om uw ontwerp na te tekenen komt op 65 euro exclusief BTW. Vervolgens wordt er een prijs gemaakt per design. Deze prijs hangt af van hoe groot het ontwerp zelf is. Bij het borduren wordt er namelijk een berekening gemaakt hoeveel steken er nodig zijn. Hoe groter het ontwerp, hoe meer steken er nodig zijn. Hierom vermijdt u best grote opgevulde vlakken in uw ontwerp, omwille van de kostprijs maar ook voor het finale gewicht van het ontwerp. Een combinatie met zeefdruk is ook mogelijk.

  • Professionele look

  • Beste oplossing voor droogkuis en wassen op hogere  temperaturen

  • Eenmalige kost per ontwerp

  • Ideaal voor op grovere stoffen

Goed om weten

De hoeveelheid kleuren is niet van belang. Borduurmachines zijn immers geautomatiseerd en wisselen tussen wel 12 verschillende kleuren!

De minimum oplage voor borduurwerk is 20 stuks. Het ontwerp dient te worden verzonden als .jpg of pdf met hoge resolutie.

Follow us on social media

de print prins

Contacteer ons

+32 (0) 472 99 62 52

info@deprintprins.be

www.deprintprins.be

BE 0736 343 826

Openingsuren

Telefonisch bereikbaar

M-V: 9.00u-18.00u

Zat: 10.00u-17.00u

Zon: Gesloten