Catalogus

 Het Belgisch merk biedt alle essentiële items binnen de promotionele textiel, daarnaast zijn de producten uit deze collectie onze BESTSELLERS bij uitstek. Merendeel Oeko-Tex 100 gecertificeerd met ook verschillende organische artikelen. Gekend voor het brede kleurenpalet en een hele serie van tijdloze artikelen weet B&C het assortiment toch vernieuwend te houden. Dit jaar breidt het merk de nieuwe #E collectie uit met de komst van de T-shirts met lange mouwen..

Al meer dan 20 jaar heeft het merk een moderne visie op promotioneel textiel: nauwsluitende snits, verzorgde afwerking. Dit jaar vernieuwt en moderniseert Kariban de Vintage collectie. Daarnaast wordt ook een nieuwe Premium collectie geïntroduceerd met enkel kwaliteitsproducten: T-shirts en polo's van Supima® katoen, lichte strench, jeans. Kariban heeft een groot aanbod van zowel werk als vrijetijdskleding. Verkrijgbaar in diverse kleuren voor zowel dames, heren als kinderen.

 

 

Native Spirit. Essentiële kwaliteitsproducten van uitsluitend biologische, gerecyclede materialen. Biologisch katoen, gerecycled polyester, linnen, bamboo, lyocell, modal... enz.

Naast de kwaliteitsvolle standaard producten heeft Natvie Spirit meer te bieden. Op zoek naar bamboo T-shirts? Towel polo's of liever een hemd gemaakt met Hemp? Neem dan zeker een kijkje in onze online catalogi van Native spirit.

Op zoek naar kledij geproduceerd met enorm veel aandacht voor de PASVORM, comfort, kwaliteit en duurzaamheid? Kledij die gemaakt is onder een productieketen met de strengste milieucertificaten? 100% ORGANISCH, biologisch katoen dat gebruikt en geoogst wordt op een VEGAN manier met zo min mogelijk water? In dat geval stellen wij graag STANLEY/STELLA voor! Onze favoriete optie op het vlak van personaliseerbare KWALITEITSVOLLE kleding.

Op zoek naar promotionele kleding? Neem zeker een kijkje bij het merk Gildan.

Het Canadees merk troeft met kleuren en biedt comfortabele basics voor dames, heren en kids aan zeer competitieve prijzen. Speciaal voor de Europese markt hebben ze het assortiment "Softstyle" geïntroduceerd wat aansluit bij de behoeften van de markt.

Fruit of the Loom is waarschijnlijk één van de bekendste merken in de promotionele textielmarkt sinds meer dan 30 jaar. Doordat het een toegankelijk merk is, wisten ze de loyaliteit van de klanten te winnen door de verscheidenheid van kleuren en de comfortabele producten.

 

Op zoek naar een specifiek merk of type kleding dat hierboven niet staat vermeld?

Dan kan je hieronder terecht bij onze ganse catalogus. Nog niet gevonden wat u zoekt? Neem gerust contact op via de contactpagina. De Print Prins werkt samen met verschillende verdelers in Europa die hierboven niet altijd staan vermeld.